Hent prospekt
Video
Galleri
Plantegning
kort
Fuldskærm

Beliggenhed

Byggeselskab Mogens de Linde A/S er meget stolte af at kunne præsentere og tilbyde Kuglegården i København, som har været i Forsvarets besiddelse siden opførelsen i 1742. Området er omgivet af kanaler og forbundet via stibroer direkte til Kuglegården, således med kort afstand til både Kongens Nytorv og Christianshavns metrostation. Domicilejendommen henvender sig til lejere, som ønsker en charmerende ejendom med en helt særlig historie samt fantastisk beliggenhed ved vandet på Holmen. I 2018 flyttede Louis Poulsen ind i bygning 180 som den første lejer, og primo marts 2019 overtog Airtame bygning 13 på Kuglegården efter endt istandsættelse.

Området

Holmen er opstået som Søværnets hovedområde, og ejendommen er tidligere militært ankomststed for sø-arsenalet og forsvaret, herunder opbevaring af flådens artilleri. Holmen består af flere områder:

Frederiksholm; der ligger umiddelbart nord for Arsenaløen, hvilken primært består af boligbyggeri. 

Christiansholm/Papirøen ligger med en fremtrædende placering i Inderhavnen. Papirøen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv.

Dok´øen med Operaen, gaven til det danske folk fra Møllers Fond til almene formål. Ønskes ikke bebygget men er alene udlagt til offentlig park.

Ankomst

Øerne er tilmed forbundet via stibroer til Kuglegården, således hele området er meget let tilgængelig for såvel gående og særligt cyklister, som hurtigt er fremme på Kuglegården på en cykel. I tilknytning til ejendommen, der også har gode tilkørselsforhold fra både Danneskiold-Samsøes Allé og Trangravsvej, er der anlagt P-pladser. P-pladser kan tillejes, og p-plads arealer udvides de kommende år.

Byggeriet

Ejendommen er grundmuret og opført i gule flensborgsten. Facaderne er karakteristiske på grund af de mange rundbuede porte med pilastre imellem. Bygningerne har profilerede gesimser i formsten op imod de helvalmede, opskalkede tage, der er beklædt med tegl. Vinduerne er delvist hvidmalede og sprossede. Imellem de to hovedlænger mod vandet findes den tidligere hovedindgang, Kongeporten. Porten er prydet med en buste af Kong Christian 6, udført af Jacob Fortling og var tidligere hovedindgangen til hele Holmen. Ejendommens to sidefløje er opført i 1772. Løvhytten er opført i 1889 indenfor på Arsenalets gårdsplads. Laboratoriet, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé er opført i 1916.  Hele komplekset er omkranset af Proviantmagasingraven mod nord og Arsenalgraven mod vest. Den sydlige del med værftsbrovagt vest, som er opført i 1863, har adgang til Trangravsvej.

Lejemålet

I 2017 købte og igangsatte Byggeselskab Mogens de Linde istandsættelsen og udviklingen af Kuglegården. Bygning 181 og bygning 182 udbydes bygningsvis TIL LEJE enten hver for sig eller som samlet enhed, idet bygning 181 og bygning 182 er forbundet via en gangbro. Begge bygninger fremstår med særlige bygningsmæssige detaljer, enestående karakter og overtages nyistandsat fra januar 2020 eller efter nærmere aftale. Lejemålet henvender sig til virksomheder, der ønsker sit firmadomicil placeret i en sjælden udbudt ejendom i fantastiske omgivelser, og kan benyttes til såvel kontorbrug som til SHOWROOM. Fremvisning efter aftale, kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 86 16 57 00.

 • Pris / M²
  Kr. 2.045,-
 • Størrelse
  1.900 m²
 • Depositum
  6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • Fællesudgifter
  Kr. 198 pr. m² + moms
 • Varme
  Betaling direkte til leverandør
 • Vand
  I henhold til måler
 • EL
  Betaling direkte til leverandør
 • Parkeringsmuligheder
  Kr. 1.000 stk. pr. måned + moms
 • Binding
  Gensidigt fra 5 år efter nærmere aftale
 • Overtagelse
  Efter nærmere aftale
 • Opsigelse
  6 måneder gensidigt fra såvel lejer som udlejer
 • Energimærke
  Ingen energimærke
Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65
Kontakt os idag