Åboulevarden 22, 8000 Aarhus C,
8000 Aarhus C


Galleri
kort
Fuldskærm

I absolut centrum, nær midtbyens strøg, omgivet af butikker og cafemiljø samt øvrige kontorvirksomheder opleves denne attraktive ejendom. Rutebilstationen er i gåafstand med utallige busforbindelser foruden banegårdens togdrift, som gør det nemt for kunder og medarbejdere at entrere lejemålet, herunder også til fods og på cykel. I gårdmiljø forefindes p-pladsareal til ejendommens lejere.

Bruun & Sørensen opførte i 1962 et nyt karakterfuldt industrihus på Åboulevarden midt i Århus, på et tidspunkt, hvor den type bygninger godt kunne tolereres i en tæt bymæssig bebyggelse og hvor Århus Å var rørlagt under gaden. Siden er konjunkturerne som bekendt vendt i mere miljømæssig og rekreativ retning, og huset har fået nye funktioner, ligesom området ved Århus Å er åbnet op ved etablering af nye kanaler.

Bygningen er opført i 6. etager, hvoraf sjette etage tidligere var indrettet som herskabsbolig med taghave for firmaets leder. Den prægnante facade mod Åboulevarden er udført i beton, hvidmalet og støbt mod forskalling af sandblæste, ru brædder. De karakteristiske horisontale lameller foran vinduesbåndene er udført af strengbeton. De havde til formål dels at virke som solafskærmning, dels hindre indblik til opstillingerne i industrilokalerne.

I dag er ejendommen udlejet til forskellige kontorformål samt bar og café i stueetagen, der indgår i det blomstrende byliv langs den nu frilagte Aarhus Å. En fantastisk udsigt via store glaspartier i de enkelte istandsatte kontorlejemål gør lejemålene indbydende med behageligt lysindfald.

Ejendommen kan entreres med elevator eller via fælles trappeopgang fordelt på 6 etager.

Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde jer velkommen til en unik & central beliggenhed.

Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65