Alternate Text
se kort

Til salg

Til leje

Udlejet

Udlejning af erhvervslokaler

Se prospekter herover


Erhvervslokaler til alle typer formål i Aarhus

Leder du efter et erhvervslejemål i eller omkring Aarhus, så kan Byggeselskab Mogens de Linde hjælpe dig!

Vi har over 40 års erfaring med udlejning af kontorlokaler i Aarhus og har noget til enhver type virksomhed.

Det er ikke til at tage fejl af, at Aarhus by er i rivende udvikling, med mange nye byggeprojekter rundt omkring i byen. Hos Byggeselskab Mogens de Linde sætter vi en ære i at skabe spændende og unikke lejemål til alle typer erhverv. Det gør vi ved at istandsætte og restaurere vores bygninger, så det endelige resultat består af en kombination af de oprindelige udtryk og den moderne luksus, som efterspørges i markedet.

Vi dækker hele Aarhus by med vores erhvervslokaler

Byggeselskab Mogens de Linde tilbyder og udlejer erhvervslokaler i alle bydele af Aarhus. Man kan derfor som virksomhed, får kontorfaciliteter lige midt i Aarhus Centrum eller i udkanten alt efter hvad der ønskes. 

Bydelen Frederiksbjerg byder på flere kontorlejemål udlejet af Byggeselskab Mogens de Linde. Området ligger godt placeret i forhold til transportmuligheder, da man nemt kan komme til og fra motorvejen. Den offentlig transport ligger under 10 minutters gåtur væk, hvad end man skal med toget fra Aarhus banegård eller benytter sig at bussen fra Harald Jensens plads eller Park Allé. På Frederiksbjerg kan man både tage på café og shoppetur i Jægergårdsgade og Bruuns Galleri. Derudover bliver Ingerslev Boulevard hver onsdag og lørdag forvandlet til et kæmpe marked, kaldet torvedagene, hvor friskbagt brød, ost, blomster og brugskunst bliver solgt fra små lokale erhverv.

Midt i Aarhus C, nærmere bestemt Åen, kan man leje sig ind i fantastiske og store lokaler på Åboulevarden. Bedre placering finder man ikke, hvis man som virksomhed er ude efter en placering, hvor det pulserende liv er lige udenfor vinduerne. Desuden er der ikke langt til DOKK1 med parkeringshus, Letbanen og Molslinjen, som alle gør transportmulighederne ideelle for de fleste virksomheder. Fra Åboulevarden, kan man også gå til rutebilstationen og Aarhus banegård indenfor 10 minutter.

Leder du efter kontorlokaler i Aarhus Nord, så kan Byggeselskab Mogens de Linde ligeledes være dig behjælpelig. Med en placering lige ud til Vestre Ringgade kan man leje sig ind i lokaler i forskellige størrelser. Samtidig er parkerings pladser et mindre problem, da der er tilhørende parkeringsplads ved bygningerne, ejet af Byggeselskab Mogens de Linde. Desuden ligger Storcenter Nord et stenkast fra kontorlejemålene i Aarhus N og så er Danmarks største Fitness World at finde blandt de mange naboer i området. Med letbanen og flere busforbindelser i nærheden kan enhver virksomhed leje sig ind i lokalerne ved Vestre Ringgade, da medarbejdere har flere muligheder for offentlig transport. Placeringen gør det nemt for bilister at komme til og fra motorvejen via Randersvej uanset hvilken retning man kommer fra.

I Aarhus V, har Byggeselskab Mogens de Linde kontorlokaler til leje til virksomheder, som benytter sig af showrooms, foruden almindelige kontorfaciliteter, butikker og fitness center.  Det er også her man, som iværksætter eller ejer af en mindre virksomhed, kan leje sig ind i Byggeselskab Mogens de Lindes kontorhoteller, hhv. WorkSpace og WorkPlanet.

Butikslokaler til leje i Aarhus

Foruden kontorlejemål kan man ved Byggeselskab Mogens de Linde leje butikslokaler. Disse er beliggende både inde i centrum af Aarhus og på Djursland, nærmere bestemt Ryomgård. Leder du efter Butikslokaler af høj kvalitet, kan det derfor anbefales at ringe til vores udlejningschef og høre mere om dine muligheder.

Erhvervslokaler til alle typer formål

Hos Byggeselskab Mogens de Linde sætter vi en ære i at skabe spændende og unikke lejemål til alle typer erhverv. Vi ved, at virksomheder lægger vægt på arbejdsvenlige områder, som samtidig skaber et behageligt miljø for medarbejdere. Vi skaber innovative løsninger indenfor de æstetiske og unikke rammer, som alle vores lejemål bærer præg af. Disse rammer er nemlig med til at øge trivslen på arbejdspladsen og dermed skabe erhvervsmæssig succes.

Vores tilgang til diverse lejemål tager udgangspunkt i grundig dialog med vores kunder, hvor rammerne for de krav ønsker og behov bliver aftalt. Disse bliver efterfølgende udarbejdet af vores dygtige medarbejdere for at opnå de bedst tænkelige fysiske rammer til den daglige arbejdsgang.

Alsidige og æstetiske erhvervslejemål efter dine ønsker og behov

Byggeselskab Mogens de Linde har stor erfaring med at skabe unikke rammer til erhverv, og vi har efterhånden beskæftiget os med mange typer opgaver ift. erhvervslejemål. Nogle af vores spidskompetencer er istandsættelse og indretning af butikker og erhvervslokaler, og vores medarbejdere har erfaringer og kompetencer inden for forskellige fagområder. I får selvfølgelig lov til at være en del af indretningsplanlægningen af jeres nye lokaler fra start, da det er jeres trivsel og velbefindende, der er i højsædet. Vi sørger for at holde overblik og fokus over opgaven, så I trygt kan overlade opgaven til os og samtidig være sikre på at stå tilbage med et tilfredsstillende og unikt resultat.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig

Vi råder selv over udlejning af samtlige erhvervslokaler i egne ejendomme. Disse lokaler bliver brugt til bl.a. kontorer, butikker, lager og kontorfællesskabe.  I og med at vi selv ejer og administrerer vores udlejningslokaler, er vi særligt opmærksomme på at varetage disse bedst muligt ift.  vedligeholdelse mm. Søger jeres virksomhed nye rammer i Århus eller Erhvervsudlejning i København, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 16 57 00 eller mail info@delinde.dk. Sammen finder vi den bedste løsning, som passer til jeres firma og medarbejdere.

Vis mere