Alternate Text
se kort

Til salg

Til leje

Udlejet

Udlejning af erhvervslokaler

Se prospekter herover


Erhvervslokaler til alle typer formål

Hos Byggeselskab Mogens de Linde sætter vi en ære i at skabe spændende og unikke lejemål til alle typer erhverv. Vi ved, at virksomheder lægger vægt på arbejdsvenlige områder, som samtidig skaber et behageligt miljø for medarbejdere. Vi skaber innovative løsninger indenfor de æstetiske og unikke rammer, som alle vores lejemål bærer præg af. Disse rammer er nemlig med til at øge trivslen på arbejdspladsen og dermed skabe erhvervsmæssig succes.

Vores tilgang til diverse lejemål tager udgangspunkt i grundig dialog med vores kunder, hvor rammerne for de krav ønsker og behov bliver aftalt. Disse bliver efterfølgende udarbejdet af vores dygtige medarbejdere for at opnå de bedst tænkelige fysiske rammer til den daglige arbejdsgang.

Alsidige og æstetiske erhvervslejemål efter dine ønsker og behov

Byggeselskab Mogens de Linde har stor erfaring med at skabe unikke rammer til erhverv, og vi har efterhånden beskæftiget os med mange typer opgaver ift. erhvervslejemål. Nogle af vores spidskompetencer er istandsættelse og indretning af butikker og erhvervslokaler, og vores medarbejdere har erfaringer og kompetencer inden for forskellige fagområder. I får selvfølgelig lov til at være en del af indretningsplanlægningen af jeres nye lokaler fra start, da det er jeres trivsel og velbefindende, der er i højsædet. Vi sørger for at holde overblik og fokus over opgaven, så I trygt kan overlade opgaven til os og samtidig være sikre på at stå tilbage med et tilfredsstillende og unikt resultat.

Kontor og erhvervslokaler til leje i Århus og København

Vi råder selv over udlejning af samtlige erhvervslokaler i egne ejendomme. Disse lokaler bliver brugt til bl.a. kontorer, butikker, lager og kontorfællesskabe.  I og med at vi selv ejer og administrerer vores udlejningslokaler, er vi særligt opmærksomme på at varetage disse bedst muligt ift.  vedligeholdelse mm. Søger jeres virksomhed nye rammer i Århus eller København, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 16 57 00 eller mail info@delinde.dk. Sammen finder vi den bedste løsning, som passer til jeres firma og medarbejdere.

Vis mere