Eksklusive ejerlejligheder og rækkehuse til salg

Boligerne etableres i de eksisterende og fredede ejendomme, som tidligere blev benyttet af Søværnet. Der etableres 19 rækkehuse på ca. 88-133 m² og 23 ejerlejligheder på 87-175 m², alle med salg for øje. Boligerne etableres med nænsom hånd og med respekt for bygningernes historiske betydning, men opgraderet på alle tænkelige måder og med brug af kvalitetsmaterialer. Oprindelige konstruktioner vil, hvor det er muligt og praktisk, være synlige for at skabe en sammenhængende fortælling om boligens tidligere funktion og områdemæssige tilknytning.

Quintus bastion

Interesseret i at høre mere?

Se Homes hjemmeside for yderligere information, åbent hus datoer og kontakt.

Krudtløbsvej 75, 1432 København K

Økonomi og fakta

  • Fra 95 til 148 m²
  • Fra 5.495.000 kr.

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Krudtløbsvej
Quintus Bastion

1788
Vi har brugt meget krudt på at skabe et unikt byrum

Hver morgen og aften siden 1788 har der lydt en salut fra kanonerne ovre på Batteriet Sixtus. Og mens nogle går på Noma, sidder andre på kajen med en picnickurv. Holmen er på mange måder et særpræget område. Her er man omringet af vand, grønne oaser og stednavne som Søminegraven og Krudtkøbsvej, der afslører, at Quintus Bastion førhen blev brugt til militære formål. Nu om dage er her helt utroligt fredeligt. Forvandlingen fra søværn og krudtlaboratorium til rekreativt byrum med moderne boliger og erhverv er sket med en enorm respekt for områdets historie. Vi har pillet ned, genbrugt og bygget op - bevaret det bevaringsværdige og håndplukket de materialer, der får det bedste frem i hver eneste bygning.

Nyholm 1920. I baggrund til højre Quintus og Luftmarinestationen.Nyholm 1920. I baggrund til højre Quintus og Luftmarinestationen.

Quintus Bastion, er et mageløst miks af husbåde, hverdagsliv, virksomheder, kreativitet, krudt og kugler. Stedet har sin helt egen stemning, som vi har arbejdet på at fremhæve siden 1997, hvor Byggeselskab Mogens de Linde købte området af Forsvaret. Året forinden var Holmen lige blevet åbent for civile, og Quintus Bastion var præget af søværnets maskinehaller, magasinbygninger og træbarakker, som i dag er restaureret og omdannet til enestående lejemål - og som i vores optik stadig har Københavns ultimativt bedste beliggenhed.

... vi har bevaret det bevaringsværdige og håndplukket de materialer, der får det bedste frem i hver eneste bygning.

Interreseret i at høre mere?

Se Homes hjemmeside for yderligere information, åbent hus datoer og kontakt.

ARTIKLER OM QUINTUS BASTION

"Næstefter Forsvaret, er vi dem der har været på Holmen længst."
Læs Artikel
Gå ombord i historien
Læs artikel
Om Ejendommen
Prospekt