Krudtløbsvej 14,
1432 København


Galleri
kort
Fuldskærm

Det historiske område ”Quintus Bastion” har, som navnet antyder, tidligere tjent som militære forsvarets forsvar af København. Som en del af området indgår det nu fredede voldanlæg ved København, og med netop sin placering ved voldanlægget opleves i særlig grad de historiske forhold for området.

Quintus Bastion var tidligere et området for søværnet og gennem tiderne har mange af søværnets skibe lagt til kaj i dette område. Det maritime område er forsat en del af Quintus Bastion og er i dag forankret i de mange skibe, bl.a. husbåde, der lægger til kaj ved Quintus Bastion.

Efter overdragelsen fra Søværnet til civil brug har ejendommen tjent som et område for så forskellige typer virksomheder som arbejdende værksteder, udviklingsvirksomhed (Columbus IT) og forsvaret. Aktuelt er der f.eks. arkitektvirksomhed (Tegnestuen Vandkunsten), designvirksomhed (Designwerck) m.v.

Området er endvidere under udvikling med omdannelse af eksisterende bygninger til særdeles spændende og attraktive boliger. 

Samlet set er Quintus Bastion et helt og aldeles unikt område på Holmen, som giver en helt særlig oplevelse. En oplevelse der kan opleves som ejendommen forefindes, men som også må forventes forstærket efterhånden, som området udvikler sin helhed.

For yderligere information, åbent hus datoer og kontakt se home Nordhavs hjemmeside: https://quintusbastion.dk/