Sønder Allè 25A, 8000 Århus C ,
8000 Aarhus C


Galleri
kort
Fuldskærm

1 butik, 4 kontorlokaler og 85 boliglejemål foruden adskillige depoter. Lokalerne er beliggende i det tidligere Århus Kongreshus i Amaliegade, i centrum af Århus.

Amaliegade ligger parallelt med Strøget mellem Søndre Allé og Østergade. Rutebilstation, banegård og byens liv ligger lige rundt om hjørnet. Området bærer præg af detailhandel, kontorer, byhuse og boliger.

På Strøget, i Sønder Allé og i Østergade ligger et stort udbud af specialbutikker samt stormagasinet Salling.

Det tidligere Århus Kongreshus blev ombygget til 4 kontorer, 1 butik og 85 lejligheder og stod færdigt i 2009 efter en omfattende renovering. I byggeriet er der lagt vægt på at bibeholde det gamle ”rustikke look”, men samtidig kombinere dette med nyt og moderne indretning, således ejendommen fremstår med et præsentabelt og nutidigt udseende. Lejemålene er indrettet med massive trægulve, Svane køkkener samt store vinduespartier, alle med nye toiletter og brusefaciliteter. For at understrege atmosfæren og det historiske islæt er en del af vægarealerne i kontoret frilagte murstensvægge. Rammerne er virkelig imponerende og på alle måder attraktive.

Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde jer velkommen.

Kontakt vedr. Bolig
Lene Brogens Mikkelsen
Ejendomsadministrator

lbm@delinde.dk
86 16 57 00
29 42 10 55