Eksklusive ejerlejligheder med unik placering og udsigt til vand

Én af de bedste placeringer i det nye Nordhavn kvarter. Beliggende på Sundmolen med havudsigt. Der udbydes i alt 68 ejerboliger i størrelser fra 49-202 kvm med 2-5 værelser. Byggerierne på Sundmolen konstrueres i 3-6 etager. Boligerne er klar til indflytning i foråret 2020.

Ejendommen er tegnet af arkitekterne Vilhelm Laurtizen med inspiration fra områdets byggestil. I optegningen af ejendommen har der været særlig fokus på at respektere den arkitektoniske arv, hvilket kommer til syne i bygningens spring i etagehøjden og facadernes spring i lyse og mørkegrå nuancer. For optimalt lysindfald og udsigt til havneforløbet i lejlighederne, er der monteret vinduer og skydedørspartier der går fra loft til gulv. Alle lejlighederne har en eller flere altaner eller terrasser, hvoraf penthouselejlighederne har adgang til store eksklusive tagterrasser, med installationer forberedt til udekøkken.

Nordhavn kvarteret byder på mange former for sports-og kulturaktiviteter og charmerende spisesteder. Her finder du et bredt udvalg af små caféer, vinbarer og eksklusive restauranter. Dagligvarerbutikken Menu slog dørene op til i 2018 i den gamle våbenfabrik, og der er tale om en shop-in-shop butik med flere delikatesseafdelinger. Ved Göteborg Plads kan der slikkes sol og man kan tage en dukkert i havet ved den nyindviede badezone. Er man mere til afslapning over en film, kan man besøge den store internationale biograf BIG BIO bag ved Götenborg Plads.

Interesseret i at høre mere?

Se vores mæglers hjemmeside for yderligere information, åbent hus datoer og kontakt.

Sundkaj 109, 2150 Nordhavn

Økonomi og fakta

  • Fra 44 til 202 m²
  • Fra 5.985.000 kr.

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde